sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Himmelin avajaiset ja Kalajoen joulutori

Perjantaina pidettiin Kokkolassa Himmelin avajaiset tekijöille, medialle ja valituille bloggaajille. Varsinainen avauspäivä oli lauantaina. Hulinaa kuulemma on jo ollut! Enkä yhtään ihmettele, koska liike oli ihan mieletön! Niin avara, tyylikäs, mutta kuitenkin sopivan ronskilla kädellä sisustettu. Ja tietenkin ne tuotteet.... Upeita käsin tehtyjä töitä, upeaa designia, upeaa kaikki... Tuntui jotenkin utopistiselta, että siellä ne omatkin korut olivat. !




Heh, ihan hyvin koruni ilmeisesti kuitenkin sopivat joukkoon, koska minulta ostettiin illan aikana kaulakoru omasta kaulasta! :D Frost-valaisinten tekijä Henna Mantere ihastui kaulakoruuni ja osti sen suoraan itselleen. Olin tehnyt sen edeltävänä iltana, tai no taisi mennä yön puolelle, enkä ehtinyt saada siitä edes kuvaa. Pitää tehdä lisää :) Tsekkaa Frost-valaisimet tästä: http://www.hennamantere.com/



Tein itselleni ison rannekorun. Tykkään :)






Himmelissä oli hyvää naposteltavaa, joista olisi kyllä pitänyt ottaa kuva, syöminen kun on aina niin mukavaa. Uuden ja paremman kameran osto olisi muutenkin ihan aiheellinen, tänne haluaisin postata parempia kuvia. No, ei ne välineet vaan se taito. Pitänee siis hommata molempia. ;)

Illan jälkeen olo oli kliseisesti sanottuna väsynyt, mutta onnellinen. Takki oli tyhjä, kun päästiin kotiin. Siellä ne nyt ovat! Menkää ihmeessä tutustumaan Himmeliin! Täytyy käydä itsekin myöhemmin ajan kanssa tsekkailemassa tuotteet ja ostamassa joululahjoja.










Lauantaina oli Kalajoen joulunavaus ja joulutori Plassilla, Kalajoen vanhassa kaupungissa. Väkeä oli paljon ja tunnelma oli mukava! Joulupukki saapui paikalle moottoripyörällä.

Pöytä notkui!





Ihana Naadi myyjänä. <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti