tiistai 3. syyskuuta 2013

Astu Butiikkiin

Sain kolme viikkoa sitten mielenkiintoista postia. Astu Butiikkiin -portaalin perustaja Mari kysyi Miiraa mukaan uudenlaiseen palveluun.

Astu Butiikkiin on portaali, joka kokoaa saman sivun alle yksilöllisten, ekologisten ja Suomessa valmistettujen tuotteiden tekijöitä. Palvelun tarkoitus on tuoda paremmin asiakkaiden nähtäville suomalaisia tuotteita.

Olin otettu mukaan kysymisestä, koska Mari oli saanut jo alkukesään mennessä yli 70 yritystä mukaan, eikä hän sen jälkeen enää aktiivisesti etsinyt uusia. MUTTA joku oli vinkannut Miirasta, jonka ansiosta palvelun perustaja oli löytänyt Miiran sivut. Sinä, joka Miirasta vinkkasit, kiitos! :)


Niin... Arvatkaa lähdinkö mukaan. ;)




Astu Butiikin blogista löytyy lisätietoja ja huomenna virallisten nettisivujen ovet avautuvat!!

Avajaisviikolla on paljon tarjouksia ja ne ovat vain yhden tunnin voimassa. Miiraltakin on tarjous tulossa. :) Avajaistarjoukset löytyvät Facebook-sivuilta. Kannattaa käydä tykkäämässä sivusta ja tsekkailla silloin tällöin sivua, mitä tarjouksia on milloinkin tulossa.


Mielestäni palvelun idea on mahtava, nettisivuista tulee upeat ja muutenkin kaikki on niin hienosti hoidettu. Ja tuntuu, että olen kyllä kovassa seurassa!

Viime ja tämä viikko on mennyt tuotekuvien ja -tekstien lisäämisessä, uusien asioiden opettelussa, oman logon teossa ja palvelun ihmettelyssä. Kiitokset miehelleni kärsivällisyydestä, kun vaimo on istunut illat koneella ja välillä tuskaillut, että en saa lisättyä tänne tietoja Miirasta, omat tuotteet näyttää tylsiltä, täällä on muilla niin hienoja kuvia, kuka neuvoisi Photoshopin käytössä, miten tää Dropbox toimii, taas katkesi netti, mikä oli mun Pinterestin salasana, milloin piti ilmoittaa tarjoustuotteesta, aaargh, ynnä muuta ynnä muuta... ;) Mutta nyt huomista jännätessä, omatkin tuotteet näyttävät palvelussa ihan hyviltä ja muutenkin on melko luottavainen fiilis. Palataan!

1 kommentti:

  1. Ihana lukea ajatuksiasi - ja mahtavaa, että sain korusi mukaan joukkoon!

    VastaaPoista